Næste arrangement:

     Skaf kapital til din virksomhed.     Tilmeld dig på linket til venstre


       

Links

 Aalborg Kommune - Erhvervsafdelingen

Aalborg Kommune tilbyder målrettet og professionel erhvervsservice til alle virksomheder, der har visioner for fremtiden. Erhvervsafdelingen indgår i Borgmesterens Forvaltning. Erhvervsafdelingen kan tilbyde din virksomhed værdifuld vejledning og viden, der kan medvirke til at sikre vækst, større omsætning og flere arbejdspladser. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.

 Advokatfirmaet.dk
Advokatfirmaet.dk rummer en effektiv kombination: Unge advokater med mod, lyst og evner til at være selvstændigt praktiserende samt ældre kolleger med årtiers erfaring og opdateret viden.

 Center for Netværkssamfundet
Center for Netværkssamfundet (CfN) er en erhvervsdrivende fond, som bl.a. har til formål at fremme nyttig- og synliggørelsen af de erfaringer og resultater, som skabes i projekter under programmet Det Digitale Nordjylland (DDN).

 Dansk Iværksætterforening
Dansk Iværksætter Forening er...
En netværks-skaber – en matchmaker, der arbejder på at bygge den infrastruktur (virtuelt og analogt), der vil skabe de bedste rammer for, at iværksættere, rådgivere, investorer, mentorer, studerende og andre kan finde sammen i tværfaglige og hyperkompetente konstellationer. 

 Dreamhouse
I Aalborg finder du et unikt udviklingsværksted for kreativitet og erhverv.
For iværksættere og virksomheder indenfor Kultur & Erhverv, Arkitektur & Design, Bio& Medico, Medie, IT & Web, samt alle MY\'erne.

Dreamhouse medvirker til at de nye netværksøkonomier bliver en realitet. Det er stedet hvor man dyrker spændingsfeltet mellem kreativitet, viden og hard-core business.

 SEA - Aalborg Universitet
Supporting Entrepreneurship at Aalborg University.

 Martin Thorborg
Martin Thorborg private hjemmeside med information om hans tidligere og nuværende "liv".

 Beierholm
Beierholm er Danmarks 6. største revisionsfirma, og virksomheden har selv vokset sig stor ved at koncentrere sig om at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder gennem deres vækst.

 Netværk for danske Business Angels
DBAN er et netværk, der skaber optimale rammer for formidling af kapital og kompetencer fra Business Angels til innovative entreprenører.

 Nordjysk Iværksætternetværk
Nordjysk Iværksætternetværk

 Nordjyske Medier

 Novi Innovation
NOVI Innovation A/S er af Erhvervsministeriet i henhold til Lov om Erhvervsfremme udpeget som et af landets otte innovationsmiljøer. NOVI Innovation A/S investerer på vegne af Erhvervsministeriet penge i nye forretningsmuligheder og fokuserer primært på telekommunikation, IT og sundhedsteknologi blandt andet med tæt kontakt til Aalborg Universitet. Med udgangspunkt heri er målet at kommercialisere viden fra bl.a. Aalborg Universitet og andre forskningsinstitutioner gennem investeringer i og rådgivning vedrørende opstart og modning af nye levedygtige højteknologiske vækstvirksomheder. NOVI Innovation A/S ejes af NOVI A/S, NOVI E/F og Aalborg Universitet med hver 1/3.

 Nørresundby Bank

 Region Aalborg Samarbejdet
Region Aalborg samarbejdet er et erhvervspolitisk samarbejde mellem 12 kommuner omkring Limfjorden.

 TDC Innovation

 Tiger Media A/S
Tiger Media A/S udvikler software og internetløsninger der giver pote. Derudover er firmaet blevet kendt for at være eksperter i datakonvertering og integrationer mellem systemer.

 Vækstfonden
VækstFonden finansierer innovative virksomheder, hvor vi ser et stort markedspotentiale og genkender kompetence. Vi gør en forskel for vores kunder ved at sikre et realistisk kapitalgrundlag og de rette partnere.

Vi udvikler markedet for innovationsfinansiering ved at investere i ventureselskaber, hvor vores analyser viser at markedet tøver.

 WhizIT
WhizIT er en konsulentvirksomhed, der tilbyder kompetencer indenfor Open Source teknologier.
Dette inkluderer serverløsninger baseret på det gratis operativsystem Linux, såvel som webløsninger af enhver art.